Als klant van Aspiravi Energy kunt u op beide oren slapen: u bent zeker van een duurzame keuze, zowel ecologisch, economisch als sociaal. We investeren immers niet enkel in duurzame, lokale energie, maar ook in de lokale economie en de maatschappij waarin we dagelijks leven.

Oorsprong van onze energie

Onze groene energie is lokale energie, afkomstig van projecten uit onze regio.

De elektriciteit die u koopt via Aspiravi Energy is groene energie uit Belgische projecten. De bekendste groene opwekkers van energie zijn natuurlijk de windmolenparken die je her en der ziet. Daarnaast komt onze energie uit andere investeringsprojecten in de regio, zoals zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Duurzaam voor Coöperanten

U investeert als coöperant in duurzame, lokale energie. Nu kan u deze energie ook aankopen.

Als coöperant heeft u geïnvesteerd in de opwekking van duurzame energie. Door te kiezen voor Aspiravi Energy vergroot u uw opbrengst.

Aspiravi Energy is sociaal

Duurzaamheid gaat voor ons verder dan ‘het groene’. We investeren in een duurzame samenleving.

Wij ondersteunen de groei van onze samenleving naar een duurzame samenleving, in al haar aspecten. Een duurzame samenleving geeft kansen aan alle mensen. Iedere klant van Aspiravi Energy krijgt op zijn afrekening 1 euro / MWh aangerekend voor het goede doel. Als klant kan u er ook zelf voor kiezen een hoger bedrag af te staan aan lokale, sociale projecten rond energiearmoede en kansarmoede. Aspiravi Energy stort alle bijdragen integraal door.