Aspiravi Energy werkt samen met een aantal coöperaties die investeren in groene, lokale energie. U kan ook zelf lid worden van deze coöperaties en mee investeren. Als bijkomend voordeel kan u genieten van de voordelige tarieven van Aspiravi Energy indien u minstens 4 aandelen bezit én meerderjarig bent. Let wel, in geval van wanbetaling nadat uw energiecontract is stopgezet, kan Aspiravi Energy uw dividenduitkering van uw aandelen van de coöperatie aanwenden om de openstaande facturen aan te zuiveren.

Limburg Wind cvba

Limburg wind cvba is een coöperatieve vennootschap die opgericht werd in mei 2010 door o.a. LRM, Aspiravi NV, Limburg win(d)t NV, Hefboom en NUHMA. Het opgehaalde kapitaal wordt door de coöperatieve vennootschap als achtergestelde lening ter beschikking gesteld van Aspiravi NV en/of Limburg win(d)t NV voor de realisatie van windmolenprojecten in Lommel Kristalpark, Ham, Tessenderlo Ravenshout en Tessenderlo Schoonhees. Dit gebeurde ook voor de windparken in Beringen, Hasselt Centrale Werkplaatsen, Genk Zuid, Halen-Diest en Maaseik.

Wist u dat Limburg wind cvba meer dan 6.600 coöperanten heeft?
Wist u dat in 2018 een dividend van 3,75% werd uitgekeerd aan de coöperanten voor hun investering in groene energie in de provincie Limburg?

Wilt u ook coöperant worden van Limburg wind cvba? Surf naar hun website en teken in via het online inschrijvingsformulier. Op de website vindt u eveneens alle gedetailleerde informatie met betrekking tot de aanbieding en de risico’s die eraan verbonden zijn.

www.limburgwind.be


Aspiravi Samen cvba

Aspiravi Samen cvba is een coöperatieve vennootschap die opgericht werd in maart 2010 door o.a. Aspiravi NV en Hefboom. Het opgehaalde kapitaal wordt door de coöperatieve vennootschap als achtergestelde lening ter beschikking gesteld van Aspiravi NV voor de realisatie van windmolenprojecten in Noorderkempen en Dendermonde. Dit gebeurde ook voor de windparken in Perwez, Diest-Bekkevoort en Izegem Mandel.

Wist u dat Aspiravi Samen cvba reeds meer dan 3.000 coöperanten heeft?
Wist u dat in 2017 een dividend van 4%, en in 2018 een dividend van 3,5% werd uitgekeerd aan de coöperanten voor hun investering in groene energie?

Wilt u ook coöperant worden van Aspiravi Samen cvba? Surf naar hun website en teken in via het online inschrijvingsformulier. Op de website vindt u eveneens alle gedetailleerde informatie met betrekking tot de aanbieding en de risico’s die eraan verbonden zijn.

www.aspiravi-samen.be

Investeer in lokale, groene energie en geniet van de voordelen!